Szolgáltatások

 • Kölcsönzés

  Próbáld ki az extrakényelmes kerékpárjainkat. Széles gumik, széles nyergek és komfortos kormányok gondoskodnak róla, hogy páratlanul kellemes élmény legyen a tókör. Minden felnőtt bringánk 3 sebességes Shimano Nexus agyváltóval van felszerelve, annak érdekében, hogy az északi oldalon se kelljen leszállni az emelkedőkön. A 3 db tandem bringánk rendkívül népszerű az új élményre vágyók körében. 3 db gyermekülésünk bármelyik normál felnőtt kerékpárra felszerelhető /akár sajátra is/. Továbbá  2 db 20′-as gyerkőc bringa is várja a családos vendégeinket. Vidám színek, klasszikus/retro formák modern technikával ötvözve. Ezek jellemzik a kerékpárjainkat.

 • Gyors szerviz

  Ha bármi probléma adódna a saját bicikliddel és van rá mód, hogy gyorsan orvosoljuk azt, akkor segítünk rajtad! Legyen szó defektről, fék- vagy váltó- állításról, pumpálásról, olajozásról, lánc problémákról, nyereg vagy kormány beállításról, gumi-nyereg-bovden vagy pedál cseréről

 • Információnyújtás

  Ha út közben vagy előtte bármilyen kérdés merülne fel, akkor szívesen állunk a vendégek rendelkezésére. Ingyenes térképpel, programfüzetekkel és hasznos tippekkel.

 • Vezetett túrák csoportok részére

  Munkahelyi- vagy baráti társaságok számára nagyszerű kikapcsolódás, illetve céges rendezvények/csapatépítők kiváló kiegészítője lehet a közös biciklizés. Ha nem akartok kihagyni egyetlen látnivalót sem és nem rendelkeztek helyismerettel, érdemes előre egyeztetett időpontban és pontos terv szerint, túravezetőnk segítségét kérni.


Archívum